Tankerület Határtalanul! Müpa
Kezdő oldal » 50 éves a Munkácsy

50 éves a Munkácsy

50 éves a Munkácsy

Jubileumi 50. tanévét kezdte meg a Zuglói Munkácsy Mihály Általános Iskola és 15. tanévét az Alapfokú Művészeti Iskola. Az intézmény 1970 szeptemberében nyitotta meg kapuit 12 tanuló - és napközis csoporttal, mint a Dózsa György úti általános iskola jogutódja.

Losonczi Julianna igazgató tanévnyitó beszédében kiemelte, hogy a jubileumi év óriási kihívások elé állítja az intézmény dolgozóit, diákjait. Idén történetében először 3 első osztályt indít az iskola, emellett megkezdődött a kis és nagy épület összekötése egy új szárnnyal, ahol 4 művészeti és tanterem kap majd helyet. A beruházás a Magyar Nemzeti Sportközpont finanszírozásában valósul meg.

50 éves a Munkácsy

Az intézmény volt diákja, jelenleg szülője Nagy László emlékezett arra, milyen jó alapokat adott neki az iskola felnőtt életéhez, és gyerekként, most szülőként is remek közösségre, barátokra lelt a Munkácsy falai között.

50 éves a Munkácsy (2)

Az 50. évfordulót tavasszal gálaműsorral, tanár-diák találkozóval, kerületi komplex műveltségi verseny szervezésével ünnepli az iskola.

Boldog Születésnapot Munkácsy!