Tankerület Határtalanul! Müpa
Kezdő oldal » Szülőknek » Iskolapszichológus

Iskolapszichológus

Molnár-Tóth Bernadett (iskolapszichológus)

krízistanácsadó szakpszichológus, fókusztréner

email: bernikester__kukac__gmail.com

tel: 06702709310

konzultációs napok: kedd, péntek

Bejelentkezés előzetes időpontegyeztetés alapján!!!

Pszichológus végzettségemet 2010-ben szereztem meg a Károli Gáspár Református Egyetemen, majd az ELTE-n elvégeztem a szakirányú továbbképzést krízistanácsadó szakpszichológus szakirányon. Iskolapszichológusként 2011-ben kezdtem dolgozni.

Munkám legfőbb célja, hogy támogassam az iskolai oktató-nevelő munkát oly módon, hogy igyekszem a felmerülő problémák okát feltárni, megérteni, szükség esetén pedig megoldást találni.

Egyéni vagy csoportos foglalkozások keretein belül foglalkozom a gyerekkel, a szülőket és a pedagógusokat pedig konzultációval segítem. A pszichológus felkeresése önkéntes és nem jár elköteleződéssel. Titoktartási kötelezettségem van mindenről, ami elhangzik, kivéve, ha az a gyerek jól-létét veszélyezteti vagy előzetesen felhatalmazást kaptam rá.

Amennyiben pszichoterápiás ellátásra van szükség, tovább irányítom a klienst a megfelelő intézményhez.

Néhány gyakori probléma, amelyben segíthetek: tanulási, teljesítménybeli, beilleszkedési és magatartásproblémák, pályaválasztási kérdések, érzelmi nehézségek, krízishelyzetek, szorongás, düh- és stresszkezelési nehézségek oldása, veszteség és traumafeldolgozás.

Egy problémát nem lehet egyik pillanatról a másikra megszüntetni, így fontos szerepe van a megoldásában minden résztvevőnek, a gyereknek, a szülőnek, a pedagógusnak és a pszichológusnak is.

Személyes konzultációra előzetes bejelentkezést követően kerülhet sor. Amennyiben úgy érzi, hogy tudok segíteni, kérem keressen bizalommal a fenti elérhetőségek egyikén. A diákok egyeztetést nélkül is megkereshetnek.