Kréta - általános iskola Kréta - művészeti iskola
Tankerület Határtalanul! Müpa
Kezdő oldal » Aktuális » Ausztriai sítábor – már lehet jelentkezni

Ausztriai sítábor – már lehet jelentkezni

2019. szeptember 23., hétfő, 14:54:37

Helyszín: Gerlitzen Alpe, Ausztria.

A Gerlitzen síterep a varázslatos Ossiachi-tó fölé emelkedik. A tó partjától egy négyfős kabinos felvonó visz fel a 40 km-es pályarendszerhez. A pályák 1000-1911 m között fekszenek, így egészen április elejéig tart a szezon. Jellemzői közé tartoznak a széles pályák és a szinte állandó napsütés, igazi családi síterep. A 8. és 9. jelzésű Klösterle pálya teljes hosszában több mint 5 km. "Stella Ronda" névvel van kitáblázva az a lift- és sípálya körhinta, amely 13 lesiklópályát foglal magába úgy, hogy ott mindig napsütéssel szemben lehet síelni.

Időpont: 2020 január 29 – február 3. (6 nap, 5 éjszaka, 4 nap síelés)

Sítáborunkat családoknak szervezzük, ahol napközben szakképzett síoktatók foglalkoznak a gyerekekkel, a szülők pedig síelhetnek szabadon, de be is állhatnak a tudásszintjüknek megfelelő csoportba.

Szállásunk a Dorfhotel Seeleitn-ben lesz, 3-4-6-8 fős apartmanokban, félpanziós ellátással (étkezés a központi étteremben.) Este közösségi programokat szervezünk felnőtteknek, gyerekeknek egyaránt. A részvételi díj magában foglalja a szállást, étkezést (kontinentális reggeli, 3 fogásos vacsora), 4 napos síbérletet, síoktatást, helyszínen fizetendő költségeket (regisztációs díj, végtakarítás, áram használat). Utazás: egyénileg. Ágyneműhuzatot, törölközőt vinni kell, vagy bérelhető (8 Euro/fő) Térítés ellenében szauna, büfé

Jelentkezési határidő: október 20.