Kréta - általános iskola Kréta - művészeti iskola
Tankerület Határtalanul! Müpa
Kezdő oldal » Szülőknek » Iskolapszichológus

Iskolapszichológus

Molnár-Tóth Bernadett (iskolapszichológus)

 

krízistanácsadó szakpszichológus, fókusztréner

 

email: bernikester__kukac__gmail.com

 

tel: 06702709310

Iskolapszichológus facebook lapja:

https://www.facebook.com/Iskolapszichol%C3%B3gus-zugl%C3%B3i-Arany-%C3%A9s-Munk%C3%A1csy-%C3%A1ltisk-100965144890065/?modal=admin_todo_tour  

Pszichológus végzettségemet 2010-ben szereztem meg a Károli Gáspár Református Egyetemen, majd az ELTE-n elvégeztem a szakirányú továbbképzést krízistanácsadó szakpszichológus szakirányon. Iskolapszichológusként 2011-ben kezdtem dolgozni.

 

Munkám legfőbb célja, hogy támogassam az iskolai oktató-nevelő munkát oly módon, hogy igyekszem a felmerülő problémák okát feltárni, megérteni, szükség esetén pedig megoldást találni.

 

Egyéni vagy csoportos foglalkozások keretein belül foglalkozom a gyerekkel, a szülőket és a pedagógusokat pedig konzultációval segítem. A pszichológus felkeresése önkéntes és nem jár elköteleződéssel. Titoktartási kötelezettségem van mindenről, ami elhangzik, kivéve, ha az a gyerek jól-létét veszélyezteti vagy előzetesen felhatalmazást kaptam rá.

 

Amennyiben pszichoterápiás ellátásra van szükség, tovább irányítom a klienst a megfelelő intézményhez.

 

Néhány gyakori probléma, amelyben segíthetek: tanulási, teljesítménybeli, beilleszkedési és magatartásproblémák, pályaválasztási kérdések, érzelmi nehézségek, krízishelyzetek, szorongás, düh- és stresszkezelési nehézségek oldása, veszteség és traumafeldolgozás.

 

Egy problémát nem lehet egyik pillanatról a másikra megszüntetni, így fontos szerepe van a megoldásában minden résztvevőnek, a gyereknek, a szülőnek, a pedagógusnak és a pszichológusnak is.

 

Személyes konzultációra előzetes bejelentkezést követően kerülhet sor. Amennyiben úgy érzi, hogy tudok segíteni, kérem keressen bizalommal a fenti elérhetőségek egyikén. A diákok egyeztetést nélkül is megkereshetnek.