Kréta - általános iskola
Tankerület Határtalanul! Megvalósult Magyarország Kormányának Támogatásával, 2022 Müpa
Kezdő oldal » Szülőknek » Iskolapszichológus

Iskolapszichológus

Molnár-Tóth Bernadett (iskolapszichológus)
krízistanácsadó szakpszichológus, fókusztréner

Elérhetőségek:

email:  bernikester__kukac__gmail.com

tel: 0670/351 5076

Konzultációs napok: kedd, péntek

Bejelentkezés előzetes időpontegyeztetés alapján!!!

Pszichológus végzettségemet 2010-ben szereztem meg a Károli Gáspár Református Egyetemen, majd az ELTE-n elvégeztem a szakirányú továbbképzést krízistanácsadó szakpszichológus szakirányon.  Iskolapszichológusként 2011-ben kezdtem dolgozni.

Munkám legfőbb célja, hogy támogassam az iskolai oktató-nevelő munkát oly módon, hogy igyekszem a felmerülő problémák okát feltárni, megérteni, szükség esetén pedig megoldást találni.

Egyéni vagy csoportos foglalkozások keretein belül foglalkozom a gyerekkel, a szülőket és a pedagógusokat pedig konzultációval segítem. A pszichológus felkeresése önkéntes és nem jár elköteleződéssel. Titoktartási kötelezettségem van mindenről, ami elhangzik, kivéve, ha az a gyerek jól-létét veszélyezteti vagy előzetesen felhatalmazást kaptam rá.

Amennyiben pszichoterápiás ellátásra van szükség, tovább irányítom a klienst a megfelelő intézményhez.

Néhány gyakori probléma, amelyben segíthetek: tanulási, teljesítménybeli, beilleszkedési és magatartásproblémák, pályaválasztási kérdések, érzelmi nehézségek, krízishelyzetek, szorongás, düh- és stresszkezelési nehézségek oldása, veszteség és traumafeldolgozás.

Egy problémát nem lehet egyik pillanatról a másikra megszüntetni, így fontos szerepe van a megoldásában minden résztvevőnek, a gyereknek, a szülőnek, a pedagógusnak és a pszichológusnak is.

Személyes konzultációra előzetes bejelentkezést követően kerülhet sor. Amennyiben úgy érzi, hogy tudok segíteni, kérem, keressen bizalommal a fenti elérhetőségek egyikén.

 

A diákok előzetes egyeztetést nélkül is megkereshetnek!!!