Kréta - általános iskola
Tankerület Határtalanul! Megvalósult Magyarország Kormányának Támogatásával, 2022 Müpa
Kezdő oldal » Ebédbefizetés

Ebédbefizetés

FONTOS TUDNIVALÓK AZ ÉTKEZÉS MEGRENDELÉSÉHEZ!!!

A MULTISCHOOL5 honlapon keresztül https://multischool.zuglo.hu  (bankkártyás befizetés)

A weben keresztül minden hónap 5-15-ig lehetséges megrendelni, a gyermek következő havi étkezését bankkártyás fizetési móddal. A felületen kiválaszthatja, hogy mely napokra kíván étkezést rendelni gyermekének, 2 féle menüből („A” és ”B”) A megrendelésről szóló számlát közvetlenül kinyomtathatják, vagy lementhetik a honlapról.

A webes felület minden hónap 15-én éjfélkor lezáródik, ezután étkezés megrendelést már kizárólag az iskolai ügyintézőnél lehet kezdeményezni átutalásos befizetési móddal tudnak teljesíteni az 5 napos határidő figyelembevételével.

Fontos: Ebben az esetben az utalási értesítőt, vagy annak szkennelt, fényképezett verzióját a szülőnek kötelessége bemutatni, akár személyesen, vagy e-mail formájában az intézményi ügyintézőnek!

E-mail cím: zugloimunkacsy__kukac__zugloimunkacsy.hu

Fontos: A webes felület csak bankkártyával történő fizetésre alkalmas. A számla végösszegének átutalása bankkártyás fizetés helyett, megrendelés nélkül nem jelenti automatikusan azt, hogy a gyermek étkezése biztosított.

Átutalásos fizetés esetében a megrendelés az ügyintéző által történik.

A megrendelés kiegyenlítése a Zuglói Polgármesteri Hivatal kedvezményezett részére a számlán feltűntetett bankszámlaszámra (11784009-15735777-02130000) való utalással történik. A megjegyzés rovatba kötelezően fel kell tűntetni a gyermek befizető azonosító kódját vagy a számla sorszámát.

Amennyiben elmulasztja ennek bemutatását, a gyermek étkezésének megrendelése törlésre kerül.

Aktuális étlap elérhetősége: https://www.hungast.hu/etlapok   

REGISZTRÁCIÓS SEGÍTSÉG a MULTISCHOOL5 étkezés megrendelő program "Szülői modul" használatához szükséges regisztrációhoz.

Regisztrációs kódot a zugloimunkacsy__kukac__zugloimunkacsy.hu e-mail címen, vagy telefonon tud kérni az iskolai ügyintézőtől.

Látogasson el a https://multischool.zuglo.huweboldalra.

Először a Belépés oldal jelenik meg. Itt található a Regisztrációs link, erre kattintva a rendszer különböző adatokat kér:

1. Kód: ez az a számsor, amit az óvoda/iskola ügyintézője korábban eljuttatott az Ön részére.

2. Teljes név: a szülő teljes neve

3. Felhasználónév: az a név, amivel a programba be fog tudni lépni (minimum 8 karakter, csak kis- és nagybetűk és számok szerepelhetnek benne)

4. Jelszó: szintén a belépéshez szükséges (minimum 8 karakter, kisbetűt, nagybetűt, számot és egyéb karaktert  is tartalmaznia kell)

5. E-mail: a regisztráció megerősítését végző levél elküldéséhez, másrészt a későbbi kommunikációhoz szükséges.

Egy felhasználónévvel csak egyszer, egy e-mail címmel többször is lehet regisztrálni.

A regisztrálás gombra kattintva a rendszer elküld a megadott e-mail címre egy levelet, aminek a tárgya "Multischool regisztráció".

A levélben található linkre kattintva tudja véglegesíteni a regisztrációját. Ezt néhány percen belül el kell végeznie, különben a regisztrációja érvénytelen lesz.

A sikeres regisztráció után egy üzenet jelenik meg: "Ön sikeresen regisztrált a Multischool rendszerbe"

Ezek után "a továbblépéshez kattintson ide" feliratra kattintva beléphet a regisztrált felhasználónévvel és jelszóval a rendszerbe.

 

Üdvözlettel: Budapest Főváros XIV.kerület Zuglói Polgármesteri Hivatal