Kréta - általános iskola
Tankerület Határtalanul! Megvalósult Magyarország Kormányának Támogatásával, 2022 Müpa
Kezdő oldal » Ebédbefizetés

Ebédbefizetés

FONTOS TUDNIVALÓK

AZ ÉTKEZÉS MEGRENDELÉSÉHEZ!!!

Web-MultiSchool3 honlapon keresztül (bankkártyás befizetés)

A weben keresztül minden hónap 5-15-ig lehetséges megrendelni, a gyermek következő havi étkezését bankkártyás fizetési móddal. A felületen kiválaszthatja, mely napokra kíván étkezést rendelni gyermekének. A megrendelésről szóló számlát közvetlenül kinyomtathatják, vagy elmenthetik a honlapról.

A webes felület minden hónap 15-én éjfélkor lezáródik, ezután étkezés megrendelést már kizárólag az óvodai/iskolai ügyintézőnél lehet kezdeményezni csekkes befizetési móddal, amit postai úton, vagy átutalással tudnak teljesíteni az 5 napos határidő figyelembevételével.

Fontos: Ebben az esetben a befizetett csekkszelvény másolatát, szkennelt, fényképezett verzióját, vagy az utalási értesítőt a szülőnek kötelessége bemutatni, akár személyesen, akár e-mail formájában az intézményi gazdasági ügyintézőnek.

Fontos: A webes felület csak bankkártyával történő fizetésre alkalmas. A számla végösszegének átutalása bankkártyás fizetés helyett, megrendelés nélkül nem jelenti automatikusan azt, hogy a gyermek étkezése biztosított.

Átutalást csak csekkes befizetési mód esetében szabad indítani, amennyiben a megrendelés a programban megtörtént az ügyintéző által.

Készpénz átutalási megbízás (csekkes befizetés)

Az intézményben a gazdasági ügyintéző a tárgyhónapot megelőző hónap 5-ig kiállítja a számlát – figyelembe véve a megelőző hónap lemondásait -, és az adatokkal kitöltött csekkel együtt kiosztja a szülőknek. A szülő a számlán feltűntetett fizetési határidőt betartva – 5 naptári nap – az óvodától, vagy iskolától kapott csekken, POSTÁN, vagy Bankban az étkezés térítési díját befizeti.

A csekken feltűntetett bankszámlaszámra (11784009-15735777-02130000) való utalással is van lehetőség a díj kiegyenlítésére. Ebben az esetben, a közleményben – a beazonosítás érdekében – kötelezően fel kell tűntetni a gyermek befizető azonosító kódját.

Ellenkező esetben a gyermek étkezése nem biztosított, ezért kérjük, csak abban az esetben utaljanak étkezési díjat, ha az arról szóló számla/csekk elkészült.

A csekkes befizetési módot választók esetében a befizetett csekkszelvény másolatát, szkennelt, fényképezett verzióját, vagy az utalási értesítőt a szülőnek minden esetben kötelessége bemutatni, akár személyesen, akár e-mail formájában ( zugloimunkacsy__kukac__upcmail.hu) az intézményi gazdasági ügyintézőnek legkésőbb tárgyhónap 20-ig!

Amennyiben elmulasztja ennek bemutatását, a gyermek étkezésének megrendelése törlésre kerül.

Aktuális étlap elérhetősége:

https://www.hungast.hu/budapest-14.-kerulet-etlap.html

Tálcán kínált egészség - megújult a közétkeztetés: https://youtu.be/HrHv-omWAKQ


Étkezés - március

2020.03.17. 10:34

Kedves Szülők!

A kialakult helyzetre tekintettel a gyermekek március havi étkezése az intézmény részéről lemondásra került.

Étkezés

2020.03.18. 15:39

Tisztelt Szülők!

A kialakult helyzetre való tekintettel, Önkormányzati döntés alapján a MultiSchool 3 étkezés megrendelő program webes felületén történő megrendelés/lemondás a következő értesítésig szünetel.