Kréta - általános iskola
Tankerület Határtalanul! Megvalósult Magyarország Kormányának Támogatásával, 2022 Müpa
Kezdő oldal » KRÉTA

KRÉTA

E-ellenőrző

Tisztelt Szülők, Gondviselők! Kedves Diákok!

A KRÉTA rendszer elektronikus naplóját használja az intézmény.

Elérhetőség:  https://klik035045001.e-kreta.hu/

A KRÉTA Elektronikus ellenőrzője a szülőknek és tanulóknak nyújt segítséget a tanulmányok alatti naprakész információhoz jutásban. A KRÉTA elektronikus ellenőrző a legkorszerűbb informatikai technológiákat ötvöző elektronikus iskolai ellenőrző, amelyet a közoktatásban és szakképzésben is hatékonyan lehet használni, az általános iskoláktól kezdve egészen a különböző szakképző intézményekig. Az intézmény beállításának függvényében az Elektronikus naplóba rögzített információk azonnal elérhetővé válnak a szülők/gondviselők számára is.

A tanulók bejelentkezéséhez használható adatok:

Felhasználónév: 11 jegyű tanulói oktatási azonosító szám, mely a diákigazolványon szerepel és 7-essel kezdődik
Jelszó: tanuló születési éve, kötőjel, születésének hónapja, kötőjel, születésének napja

A gondviselők/szülők bejelentkezéséhez használható adatok:

Kérem, ne a tanuló om azonosítójával (11 jegyű) és születési év-hó-nap-lépjenek rá, mert az az a tanulói belépéshez a tanulónak van. A gondviselő/szülő felülete bővített, olyan funkciókat is tartalmaz, amelyet a tanulói nem, pl. e-ügyintézés!

Az intézménybe tanuló diákok gondviselőinek/szüleinek a rendszer generált felhasználóinevet és jelszót, amit a rendszer a KRÉTA naplóban gondviselő/szülő megadott e-mail címére kiküldte. Figyelem! Bizonyos levelezőszolgáltatók a levélszemét (spam) mappába teszik a levelet, így ott is szükséges lehet megnézni!

A KRÉTA rendszer által kiküldött e-maillel csak időkorláton belül lehet aktiválni, ezután lejár a link és nem használható. Amennyiben probléma adódik a KRÉTA belépéssel, kérjük, írják meg az alábbiakat a pintersarolta.mmai@gmail.com címre: a gyermek(ek) neve, születési helye és ideje, oktatási azonosítója (a diákigazolványon a 7-essel kezdődő 11 jegyű szám), szülő(k) neve – édesanyánál leánykori név is – és e-mail címe(i) akik a hozzáférést kérik, a hozzáférés elkészítésre kerül, és a rendszer kiküldi az aktivációs emailt.

Amennyiben az e-mailes aktiválás a fentiek ellenére is sikertelen, kérjük, e-mailben jelezzék a fenti e-mail címre.

Elektronikus ellenőrző böngészőn keresztüli használata:

https://tudasbazis.ekreta.hu/pages/viewpage.action?pageId=2424861

KRÉTA mobil applikációk

https://tudasbazis.ekreta.hu/pages/viewpage.action?pageId=2424861

A KRÉTA Ellenőrző mobil alkalmazás a tanulók és szülők részére ingyenesen letölthető.

A KRÉTA Elektronikus Ellenőrző mobilalkalmazás azon intézmények Diákjainak, és a Diákok Szülőinek és Gondviselőinek nyújt hasznos segítséget, amelyek használják a KRÉTA rendszer elektronikus naplóját. Az applikáció segítségével a felhasználók megtekinthetik a diákok órarendjét és házi feladatait, osztályzatait és mulasztásait. A rendszer segítséget nyújt a diákok tanulmányi előmenetelének hatékony ellenőrzésében. A KRÉTA Ellenőrző mobil alkalmazás egy új natív mobil program Android és iOS platformra! Az alkalmazások segítségével a diákok és a szülők Androidos okostelefonon vagy táblagépen keresztül tekinthetik meg az elektronikus naplóban lévő adataikat. Az elektronikus ellenőrzőkönyv alkalmazás közvetlenül az iskolai elektronikus naplóból olvassa ki az adatokat, azonnal naprakész információkat jelenít meg, felhasználói beavatkozás nélkül.  A KRÉTA Ellenőrző alkalmazással csak a szülők és tanulók tudnak belépni a KRÉTA szülői rendszerébe. Az alkalmazásból a tanári elektronikus naplóba vagy az adminisztrációs rendszerbe nem lehetséges a belépés

Operációs rendszer követelmények:

KRÉTA Ellenőrző mobil alkalmazás használatához Android 4.2 és újabb verzió illetve iOS 8.0 vagy újabb verziójú készülék szükséges!

A KRÉTA Ellenőrző Android mobil alkalmazás letöltéséhez kattintson ide!

A KRÉTA Ellenőrző iOS mobil alkalmazás letöltéséhez kattintson ide!

A kezeléséhez nyújt segítséget a KRÉTA Ellenőrző Mobil applikáció -  Felhasználói Kézikönyv

Felhasználói videó a Kréta e-Ellenőrző applikáció beállításáról