Kréta - általános iskola
Tankerület Határtalanul! Megvalósult Magyarország Kormányának Támogatásával, 2022 Müpa
Kezdő oldal » Aktuális » DIGITÁLIS ORSZÁGOS MÉRÉSEK-háttérkérdőív

DIGITÁLIS ORSZÁGOS MÉRÉSEK-háttérkérdőív

2023. május 25., csütörtök, 13:35:50

Tisztelt Szülők! (4., 5., 6. 7. és 8. évfolyamos tanulók szülei)

A mérésekhez a korábbi évekhez hasonlóan kapcsolódik egy háttérkérdőív.

Az országos mérések egyik fontos eleme a háttérkérdőív. Ennek kitöltésével Önök hozzájárulnak ahhoz, hogy a különböző körülmények között élő diákokat tanító iskolák teljesítménye összehasonlíthatóvá váljon. A kitöltés önkéntes és legfeljebb 30 percet vesz igénybe. Válaszaikat az iskola nem ismerheti meg, az Oktatási Hivatal pedig nem tudja azonosítani a válaszadó személyét.

Kérem, a kérdőívet szíveskedjenek kitölteni gyermekük közreműködésével.

A háttérkérdőív online módon tölthető ki. A kérdőív kitöltéséhez a tanuló mérési azonosítóját tartalmazó belépési jelszó szükséges. Az első belépés után a jelszót meg kell változtatni, a későbbiekben a kérdőív lezárása előtt csak az új jelszóval lehet visszalépni a kérdőívbe. A jelszó megadásával biztosítható, hogy a megadott válaszokat ne ismerhesse meg olyan személy, aki – az eredeti jelszó ismeretében – össze tudja kötni a felhasználó személyét a mérési azonosítóval.

A tanulók a 03.17-én megkapták a „Mérési azonosító kártyát”, amely tartalmazza a háttérkérdőív online elérhetőségét, az intézmény és a tanuló alapadatait, a mérési azonosítót, a háttérkérdőív indításához szükséges kódot és azonosítót.

A kérdőív kitöltésének határideje: 2023. június 15.

Annak érdekében, hogy minél több szülőnek lehetősége legyen a Háttérkérdőívet kitölteni, a rendelkezésre álló időintervallum megváltoztatásra került.

A Háttérkérdőív elérése

A Háttérkérdőív a  https://kerdoiv.tehetsegkapu.hu/ oldalon érhető el az alábbiak szerint:

  • 2023. május 23-tól június 6-ig – (május 28. vasárnap és június 4. vasárnap kivételével) – minden nap 8:00 – 22:00 óra között
  • 2023. június 7-től egész nap, a kitöltésre június 22-ig van lehetőség.

A fentiek azt is jelentik, hogy a jelzett időben valamennyi évfolyamon lehetőség van a kitöltésre a hivatal honlapján található  Háttérkérdőív menüpontban részletezettek szerint.