Tankerület Határtalanul! Müpa
Kezdő oldal » Aktuális » EBÉDBEFIZETÉS

EBÉDBEFIZETÉS

2019. szeptember 06., péntek, 11:52:00

A MultiSchool3 programon keresztül (bankkártyás fizetés)

MINDEN HÓNAP 5-15-ig lehetséges megrendelni következő havi étkezést.

A webes felület 15-én éjfélkor lezáródik!!! Aki elmulasztotta a befizetést, kizárólag csekkes befizetési móddal tudja pótolni, melyet az iskolai ügyintézőtől lehet igényelni. (a csekk befizetését postai úton, vagy átutalással tudja teljesíteni, 5 napos határidő figyelembevételével) Átutalást csak csekkes befizetési mód esetében szabad indítani a csekken feltüntetett bankszámlaszámra (11784009-15735777-02130000) feltüntetve a befizető azonosítót és a gyermek nevét.

Fontos! Ebben az esetben a befizetett csekkszelvény másolatát, szkennelt, fényképezett verzióját, vagy az utalási értesítőt a szülőnek kötelessége bemutatni, akár személyesen, akár e-mail formájában az intézményi gazdasági ügyintézőnek az étkezés megrendelése céljából.

A csekkes befizetési módot választók esetében a befizetett csekkszelvény másolatát, szkennelt, fényképezett verzióját, vagy az utalási értesítőt a szülőnek minden esetben kötelessége bemutatni, akár személyesen, akár e-mail formájában (zugloimunkacsy@upcmail.hu) az intézményi gazdasági ügyintézőnek legkésőbb tárgyhónap 20-ig!

Amennyiben elmulasztja ennek bemutatását,

a gyermek étkezésének megrendelése törlésre kerül!