Kréta - általános iskola
Tankerület Határtalanul! Müpa
Kezdő oldal » Aktuális » Munkácsys sikerek a kerületi angol versenyeken

Munkácsys sikerek a kerületi angol versenyeken

2022. május 04., szerda, 08:03:36

Két év kihagyás után újra megszervezte a kerületi angol nyelvi munkaközösség a hagyományos nyelvi és vers és prózamondó versenyeket.

A Munkácsys gyerekek fantasztikus eredményeket értek el mindkét versenyen. A vers és prózamondó versenyt a Kaffka Margit Általános Iskolában rendezték meg április 26-án. Az alsó tagozaton Arányi Attila 4. a és Nagy Benedek 4. a osztályos tanulók második helyezést értek el vers, illetve próza kategóriában. Az 5-6. évfolyamon Vidnyánszky Flóra 6. b osztályos tanuló 1. helyezett lett próza kategóriában, Balázs Attila 6 .a osztályos tanuló pedig 3. helyezést ért el a versmondók között. A 7-8. osztályosok kategóriájában Várkonyi Dorisz (8. a osztály) megnyerte a prózamondó versenyt, Lohr Viktória (8. b osztály) pedig 4. helyezést ért el. 

csoport

Március 26-án került sor a kerületi angol nyelvi verseny 5-6. osztályos írásbeli versenyre, melyen Tóth Lili Panna 5. a osztályos tanuló 2. lett, emelt szinten.

20220427_130123

Április 5-én írásbeli, majd április 12-én szóbeli vizsgákkal mérték össze tudásukat a kerület 7-8. évfolyamának legjobb angolosai. Hegedűs Barnabás 7. a osztályos tanuló megnyerte az emelt szintű angol nyelvi versenyt, Ambriskó Milán 8. a osztályos tanuló pedig 3. helyezett lett emelt szinten. 

ombrisko_,ilan

Gratulálunk a gyönyörű eredményekhez!!