Kréta - általános iskola Kréta - művészeti iskola
Tankerület Határtalanul! Müpa
Kezdő oldal » Aktuális » TISZTELT SZÜLŐK!

TISZTELT SZÜLŐK!

2020. március 14., szombat, 20:41:30

Kedves Szülők!

Önök is értesültek az országban zajló rendelkezésekről, intézkedésekről és bizonyára folyamatosan figyelemmel kísérik a híreket, eseményeket. Március 16-tól a közoktatási intézmények bezárásra kerülnek, a gyermekeiket a pedagógusaink távoktatás keretén belül fogják felkészíteni a tanulmányaikra, digitális munkarend lesz érvényben. A kialakult járványügyi helyzetben a legjobb tudásunk szerint igyekszünk alkalmazkodni a kialakult szituációhoz és mindent megteszünk, hogy diákjainknak biztosítani tudjuk a tanulási lehetőséget.

A nevelőtestülettel történő egyeztetés és tervezés, a technikai háttér felmérése után a tanulás menetéről, a tanítandó tananyagrészekről folyamatosan tájékoztatni fogjuk a családokat. Nagyon fontos az elektronikus elérhetőségük. Kérem, folyamatosan nézzék a leveleiket, tájékozódjanak a Kréta napló üzenetein, intézményünk holnapján keresztül!

Kérek minden tanulót és szülőt, hogy a megváltozott tanulásszervezési körülményekhez türelmesen és felelősen álljon hozzá a tanulás eredményessége érdekében. Tudatosuljon mindenkiben, hogy nem tanítási szünet, hanem újfajta tanrend lép érvénybe, melynek sikeres működéséért közösen pedagógusok, tanulók és szülők vagyunk a felelősek.

Az étkezések lemondásáról, vagy az esetleges meleg ételekhez való hozzáférésről, az iskolában maradt tankönyvek elviteléről, vagy az ügyeleti rendszerről a későbbiekben adok tájékoztatást, amikor számomra is rendelkezésre állnak a megfelelő információk. Hétfőn reggel CSAK ÉS KIZÁRÓLAG AZOK A DIÁKOK jöjjenek be, akiket végképp nem tud a szülő hová elhelyezni. 

Bízom benne, hogy nyugodt, felelősségteljes magatartással sokat tehetünk együtt a rendkívüli helyzet kezelésében és a jó megoldási utak megtalálásában!Kollégáimmal mindent megteszünk azért, hogy ez az időszak minél zökkenőmentesebben teljék. Szeretnénk segíteni ebben a nehéz és új helyzetben.

Megértésüket, együttműködésüket köszönjük!

Losonczi Julianna intézményvezető